Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

illaluktande

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller skor med. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Prova att byta strumpor. Byt en gång om dagen. borttagare lukt i skor Andra kan byta flera gånger om dagen. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.