Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

I jul vill vi dricka julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

Läskmaskin

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. På så vis får du en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. köpa hemläsk festmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du håller intresset vid liv. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Det kan vara klokt att variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Mixa som du vill.Du kan få god dryck när du vill.