Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

Behovet att lösa på om virusskydd ökar när nya pandemier dyker upp runt om i världen. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Risken finns att man kan få coronaviruset på grund av för mycket spritning. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Köp också rätt tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Du kan bygga upp ditt immunförsvar så att det blir starkt och effektivt igen. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Försök att undvika stress, det kan ha dåliga effekter på immunförsvaret.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Kost och motion spelar också en viktig roll. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Det är lätt hänt att man glömmer det. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

Läkare Annika Dahlkvist brukar ofta tipsa om kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. IONplus står sig väl i branschen.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Om du har tillgång till en bakteriedödande spray så kan du börja behandla direkt.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Smittstopp varusortimentet info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.se och köpapris.se.