Nu kan du göra fruktsoda med kolsyra

En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. Än idag är fruktsoda populärt. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Du kan göra egen fruktsoda. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Kolsyra med sting

coca

Utan kolsyra är det svårt att få till någon läsk. Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Det här ljudet får du när du gör egen läsk hemma med en läskmaskin. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Du håller kostnaderna nere. Nu kan du göra egen fruktsoda hemma i köket.

Det finns flera smaker att välja bland

Testa en ny essens varje dag. Det finns till och med en smak för julmust. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det inte dags för lite fruktsoda nu? Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Testa och se vad som fungerar.

Med Aromhuset kan du välja mellan 25 smaker. Läsk är bara en av alla de varianter som du kan skapa. Minska på sockret med mildare smak.

När det ska vara sött

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Den kan faktiskt smaka bättre. Aromhusets fruktsoda innehåller 80 % mindre socker. Fantastiskt!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Produkten du använder måste ha rätt kvalitet.

Stora aktörer som AGA använder sötningsmedel i sina produkter. Man köper en gång sedan aldrig mer. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. allt-fraktfritt.se säljer produkterna.

Köp en smak som du gillar. Fruktsoda och Pommac eller Champis är inte samma sak.

Vet du hur du bjuder andra?

Du kan kolsyra om du har en läskmaskin. Du behöver inte skämmas för utseendet på flaskan. Många gillar idén med egen läsk. Du räddar dessutom miljön.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Det kan finnas en smak. Då är det ju bra om du kan ta fram den smaken. Det blir en unik upplevelse.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. Vill ni veta mer Klicka Här Det blir helfestligt. Inte någon gång.