Kan askorbinsyra bleka håret?

Kanske har du redan bekantat dig med askorbinsyra? Men fungerar det? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

c

Var försiktig om du har känsligare hår

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra KÖPA för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra är skonsammare mot håret. C-vitamin har uppenbarligen många fördelar.

När blekt hår får en grön ton

Att få grönt hår är inget vidare. Det kan förklaras på olika sätt. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Du kan lösa problemet med askorbinsyra. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin har många användningsområden

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad hjälper c-vitamin mot? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Det finns mer.

Många drömmer om en vacker hy

C-vitamin finns i pulverform också. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Detta görs innan du smörjer in ansiktet. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.Askorbinsyra kan användas till det ena och det andra.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. En burk räcker, hemma. bästa c vitamin Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Denna produkt behövs i alla hem.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Köp nytt om den blivit gul. Den håller ett lågt pris så det är lätt att köpa nytt.