Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

essenser

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Du får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så använder du smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. smaker till kolsyremaskin Det uppskattas av din familj och vänner.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du blir din egen dryckesblandare.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova lite olika varianter och smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk blir godare än många andra. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.