Det är goda nyheter att mycket bra glukosamintabletter finns nu för tiden att köpa på internet för att hantera artros

Man måste inte mer kapitulera samt tro att artros är ett növändigt ont tillsammans med ökad ålder. Det finns faktiskt saker att göra och idag så är det känt att man med glukosamin kan mildra symptomen och få bukt med ont i leder och annat som beror på artros. Men ska man köpa de glukosamintabletter som finns på apoteket eller finns det bättre alternativ?

Att man ska undvika att handla glukosamintabletter på apoteken skulle kunna synas vara en riktig brasklapp

Tyvärr är det många som insett att de glukosamintabletter som finns på apoteken inte alls ger den önskade effekten. Läkemedelsindustrin har på eget bevåg klassat detta kosttillskott som läkemedel och därmed har apoteken fått ett begärligt monopol.

Att detta monopol har gett skyhöga priser på en produkt som egentligen inte kostar så mycket.

glukosamintabletter

Flera studier av glukosamin har gjorts och resultaten visar att ett intag per dag av 1500 mg ger den bästa effekten. Detta rekommenderade intag oavsett om det har gällt knän, artros i fingrarna eller annan kroppsdel. Men om man köper Artrox på apoteket så får man 625 mg glukosamin per tablett.

För att öka förvirringen rekommenderar apoteken max två tabletter per dag vilket är för lite enligt alla undersökningar. Vad ska man då göra? Gå till veterinären och köpa glukosaminpiller för djur? I hälsokostbutikerna finns både pulver och tabletter men kvaliten är osäker och dessutom är de avsedda för djur. Bättre lösning kan du hitta om du går online.

För det går att finna fullständigt perfekta glukosamin i tablettform online

Ett fabrikat från Gelest AB heter GlukoPlus. Detta märke är glukosamin med hög kvalitet och avsett för människor. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Etiketten säger häst eller hund men innehållet är alltså samma fina glukosamin som man som människa kan ha stor användning av.

Detta måste vara det bästa sättet att handla glukosamin till rätt pris och med hög kvalitet. Att det ovanpå allt detta är svenska butiker vi rekommenderar kan vara skönt att veta då de alltid följer svenska regler om e-handel.

Du måste ha en helhetssyn på din hantering av artros just för att kunna må mycket bättre

Det första du bör veta om behandling med glukosamin är att det tar cirka veckor innan du märker någon skillnad. glukosamintabletter Det är viktigt att du vet att det tar tid innan kroppen kommit gång att producera smörjmedel till lederna. Efter tre veckor bör du ha fått minskade eller helt försvunna smärtor. Reklamen säger: hjälper inom 3 veckor.

Det kan tyvärr visa sig att man trots glukosaminkuren inte blir helt av med sin värk. För att få riktigt god effekt så är det viktigt att man får en heltäckande behandling och att man även stärker kroppen med rätt typ av gymnastik.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Yoga hjälper också många. Om man klarar det så kan en kortare promenad minska värken.

Dessutom så kan man behöva ändra livsstil för att komma åt värken och bli helt fri från smärtstillande medel. Redan i 40årsåldern kan kroppens leder börja göra ont eftersom produktionen av smörjmedel har minskat.