Bjud på sockerdricka

Det är vanligt med barn på familjedagar. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Alla gillar sockerdricka

kolsyremaskin

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. Idag säljs de mer som enklare varianter.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Den är enkel att tycka om. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Du kan göra egna varianter som innehåller mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. De har också en helt sockerfri serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Det är bra om du vill justera sötman. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sen kan du blanda på. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. köpa sodastream smaker online Socker är inte farligt per automatik. Det bero på hur mycket du får i dig. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Tänk på detta när du serverar

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Servera i egna glas.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Testa och se vad som fungerar. Krydda gärna till det.

Toppa med en bit citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.