Vad är luktätare?

Redskapen på gymmet kan ofta lukta svett. Men det finns luktätare såväl som smarta rengöringsmetoder som gör att gymmet blir en trevligare plats att vistas på.

Börja med att bygga upp en rutin. I luktborttagare test får du tips och råd. Om det inte städas på rätt sätt så blir effekten sämre.

Det är viktigt.

Det måste finnas tydliga regler. Den kan räcka med att torka av maskinen. För att göra detta lätt så kan man ställa ut sprayer och hänga upp hållare för pappershanddukar. Det minskar behovet av luktätare.

Då kan alla hålla efter själva. få bort fotsvett Dessutom så är det inte så dumt att uppmana medlemmar till att ta med sig handdukar då de tränar. Då kan man ligga på handduken.

Handduken absorberar vätska på ett bra sätt. Man kan ju ge bort gratis handdukar.

På gymmet får det inte lukta rök. Det finns ju de människor som röker på gymmet. Man kan ju tycka att det borde förbjudas.

Personlig hygien är viktig

ta

När det gäller illaluktande skor och svettiga gymmedlemmar så går det ju inte att tvinga folk att ta bort dålig lukt, men det går att ge tips. I luktborttagare test kan du läsa vilka produkter som är bäst.

Det betyder att det går att skaffa en bra Svettluktsdödaren spray eller liknande luktborttagning och sedan ställa den i gymmets lokaler. Luktborttagare av olika slag finns on-line på allt-fraktfritt.se

Det är bara att köra igång på en gång. Väljer man Luktstopparen spray är denna hudvänlig, den som vill kan spruta under armarna och hålla svettlukten borta i 10-12 timmar.

Märk upp luktätare på ett smart sätt

För att gym-medlemmar ska börja använda de luktätare som ställs ut så gäller det att dessa märks på ett tydligt sätt. Det bör framgå att luktätaren inte är farlig att använda och att den fungerar både på kläder och redskap.

Du startar enkelt behandlingen med några sprayningar. Om folk vet hur sprayen används så kommer fler naturligtvis att bruka den, även på gymmet.