Städning med bikarbonat blir mycket lättare med bikarbonat storpack.

Sluta att leta efter olika medel. Jobbet blir gjort med bikarbonat, snabbt och smidigt. Bikarbonat bakpulver är helt fantastiskt på så vis att det är effektivt men säkert då du städer.

Du måste dock ha ordentligt med bakpulver. Du sparar mycket pengar med bikarbonat storpack.

Med bikarbonat går städningen snabbt

Pulvret är väldigt mångfacetterat. Bikarbonat bakpulver är nämligen perfekt att ha då du behöver få rent i diskhon. Om du har en gammal rostfri variant vet du att den ändå kan börja se lite rostig ut runt hålen.

Kombinera pulvret med vinäger. Medlet kommer att börja verka omedelbart. Sprid sedan ut blandningen med en diskborste.

Efter att smeten verkat klart ska du skölja bort den. Torka sedan bort resterna med papper. Då blir det riktigt blankt och fint du blir supernöjd med din bikarbonat rengöring.

Ser kaklet i badrummet trist ut kör du på bikarbonat städning

bröd

Blanda ut bikarbonat med lite olika produkter. Attika finns på burk också som du kan spray med tillsammans med bakpulvret. Det går att blanda detta med lite såpa och så sprayar du ofta direkt efter en dusch för att hålla det rent.

Bikarbonatet gör verkligen rent. Kom igång på nolltid med rätt recept. Sedan är du igång med städningen i hela bostaden. När du duschar igen kan du spraya mot kaklet för att massan ska duschas bort och då är det rent och fint igen.

Få en ren madrass med hjälp av bikarbonat som du kan städa med

Bakpulver är mycket lätt att dosera och att använda. Många väljer att städa madrassen med bikarbonat också.

Ta bara bort lakanen och kör på. Strö ut pulvret över madrassen och låt detta sitta under 15 till 20 minuters tid. Bikarbonat mot hosta Pulvret tar bort lukten.

Torka bort överflödigt pulver. Precis som att du kan dricka bikarbonat är det säkert att ha den i sängen. Resultatet kommer att bli kanon.

Mattorna blir som nya med bikarbonat på

Upptäck fördelarna med bikarbonat. Det är enkelt att börja.

Vissa tycker att medlet luktar gott. Det här kan du göra själv eller så kan du köpa särskilda paket med bikarbonat för städning som kommer med utvalda dofter.

Bikarbonat storpack lönar sig alltid

Oftast krävs det stora mängder. Att spilla lite i ena hörnet funkar inte. Att handla bikarbonat storpack är ett större ekonomiskt värde.

Kostnaden blir lägre. Ibland säljs det på rea också. Prova att leta på nätet.

Naturlig städning med blandning av naturliga produkter

Det innehåller inga kemikalier. Du förstår säkert att du måste blanda bikarbonat.

Ättika och vinäger kan funka. Gör din egen doft som maskerar de andra. Det blir en helt annan upplevelse.

Kanske kan du komma på smarta kombinationer med det som du har hemma just nu. Med lite fantasi så kommer man långt.

Städa med bikarbonat

Det kan ta lite tid att vänja sig vid hur det luktar då du städar med vinäger och bikarbonat. Klorin är ju inte direkt bättre det.

Ett nytt sätt att städa på om inte annat. De flesta använder ju kemikalier än idag. Våra djur mår också bättre av bikarbonat framför kemikalier. Beställ bikarbonat storpack redan idag.