Nu kan du göra fruktsoda med kolsyra

Läsk är härligt året runt. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med de rätta bubblorna

sonjo

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Det mest centrala är ljud och smak. Du har kanske sett hur läskreklam på tv ser ut?

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Gillar du fruktsoda då ska du köpa det här.

Det finns flera smaker att välja bland

Du kan testa en ny smak varje dag om du vill. Det finns till och med en smak för julmust. Du behöver inte acceptera vilken julmust som helst. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Med Aromhuset kan du välja mellan 25 smaker. Det behöver inte vara läsk. En svagare smak ger mindre socker.

Sött som läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Den kan till och med smaka bättre. Du kan göra fruktsoda med betydligt mindre socker. Det är ju en perfekt kombination!

Du kan få läsk med ordentliga smaker. Men koncentratet måste vara av hög kvalitet.

Tyvärr har alla stora fabrikat, även SodaStream och AGA, valt att använda billiga syntetiska sötningsmedel. Man kanske bara provar det en gång. Aromhuset produkter är värda namnet. Finns på allt-fraktfritt.se.

Hitta din favorit. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vet du hur du bjuder andra?

Har du rätt utrustning för att kolsyra hemma? Du behöver inte skämmas för utseendet på flaskan. Många gillar idén med egen läsk. Dessutom slår du ett slag för miljön.

Du kan fråga vederbörande om det önskas någon särskild läsk. Det kan finnas en smak. Då är det ju härligt att bara kunna plocka fram den. Det blir en unik upplevelse.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. fruktsoda Det blir helfestligt. Inte någon gång.