Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Du kan använda medlet på mikroorganismer. De här produkterna består av 8-procentig lösning av Bensaltensid som löses i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Den måste dock spädas ut först.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

taktvättmedel

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Priset är billigare för det medlet. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Procentsatsen avgör, inte märket.

Bättre kan det inte bli

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Det är viktigt att rengöra ofta

Grön fri är värd vad den kostar. ta bort mossa Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Håll mossan borta genom att städa regelbundet.

Använd produkter för påväxt på ett säkert och tryggt sätt

Medel som Grönfri och Prickfri är dyra droppar.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Medlet kan producera viss ånga som kan vara besvärande att andas in. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. På så sätt ligger du steget före.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Årstiden spelar ingen roll.