Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen fixar biffen.

illaluktande

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Det finns ett bäst före datum för allt. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Applicera ett lager. Du behöver inget mer. Vänta bara på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Titta på dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk på att ofta byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. äcklig lukt i tvättmaskin Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Även fötterna måste tas om hand. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.