Hur kan man effektivt eliminera dålig lukt från både fötter och skor?

Svettiga fötter är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är besvärligt att kontinuerligt vädra fötterna. Vissa upplever även doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som bildas när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

dålig

Du behöver dock inte känna dig generad över fötter som doftar av svettiga fötter, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill åtgärda problemet med illaluktande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Produkten kommer att se till att skon inte längre doftar illa|Genom att använda sprejen kommer skorna att bli doftfri|Produkten kommer att eliminera den dåliga lukten från skon.

På allt-fraktfritt.se finns 2 dofteliminerings-sprayer, varav en är Luktborttagaren som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt neutraliserar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Det finns ingen anledning att skämmas över svettiga fötter och den dåliga lukten, det är en del av livet. För att ta itu med stinkande skor kan du testa att använda en speciell spray som är framtagen för att eliminera dålig lukt.

Du kan hitta två olika luktborttagande sprayer på allt-fraktfritt.se. En av dem är Luktstopparen, som fungerar som en deodorant under armarna och tar bort doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så utnötta och smutsiga att ingen spray kan åtgärda problemet. Även dessa skor kan dock behandlas med en dofteliminerare. Det är dock frågan om du verkligen vill bära skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Allt har en bäst-före-datum, även skor. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande uppskattar att använda.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en antiperspirantspray. Det finns olika typer av sprayer tillgängliga för att ta bort röklukt och svettlukt. Dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Om du väljer Luktstopparen kan du vara trygg i vetskapen om att den inte innebär någon risk.

Spraya direkt in i skorna som luktar illa. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre känna doften av svett.

Det kan finnas ytterligare faktorer som medverkar till svettlukt och som inte kan fixas med en spray. Se över vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor tillverkade av 100 % bomull finns det större möjlighet att du slipper lukt. Klicka Här för mer tips

Var noga med att byta strumpor regelbundet. Det rekommenderas inte att använda samma par i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt omvårdnad. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Om du har allvarliga problem kan du också spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.