Gör egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Du är dessutom med och skyddar miljön.

kolsyrat

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. läskkoncentrat till hemläskmaskin Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj de smaker du tycker om

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Det kan vara klokt att variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Mixa som du vill.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.