Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Det livar upp bålet.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

bordsvattenaromer

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En smak av Sverige helt enkelt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Alla gillar den. Det är en lättsam dryck. Köper du på flaska kan den bli söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Den rätta smaken är vad som behövs. Du kan styra smaken på det sättet. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

Om du gör bål får läsken inte ta över. Då kan du skala ner på koncentratet. Sen kan du blanda på. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Det finns andra sätt.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. köpa sodastream smaker online Socker behöver heller inte vara farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Så serverar du bäst

Tänk på att mycket handlar om presentation. Butiksläsk kan se proffsig ut. Den kan fortfarande smaka bra. Använd de fina glasen.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Testa och se. Krydda gärna till det.

Smaken går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.