Bjud på cola zero och sockerfri sockerdricka

Socker är inget vidare. Men problemet är att sockret finns i det mesta. All mat du köper kryddas med socker. Man kan ju alltid prova sockerfria cola zero.

Den som är hälsomedveten kanske kör med en särskild diet där man inte kan dricka och äta hur som helst. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Då blir läsken avslagen.

Med en läskmaskin kan du göra egen cola zero

cola

Om du köper en flaska med sockerfri cola i butiken så kommer den att hålla någon dag eller två efter att du öppnar den. Det dröjer inte länge. Då är den inte god längre.

Med en läskmaskin så löser du problemet med avslagen sockerfri läsk. Då får du läsken så som du vill. Du använder din Sodastream eller annan läskmaskin med läskkoncentrat och får sedan en flaska eller ett glas.

Du kan njuta av sockerfri sockerdricka eller cola zero när som helst. Du behöver inte ha dåligt samvete eftersom du inte sätter i dig socker.

Alla tillverkare använder sötningsmedel i sina produkter idag. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Perfekt för alla stunder

Ibland så är det inte du själv som har kraven om sockerfri läsk. Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Med produkter från Aromhuset blir det en lyckad fest. Du kommer att förvåna.

Då kan du köpa hem lite essens utan socker. Du kan välja hemma läsk som ska smaka sött eller så kan du välja en essens som är till för att ge bubbelvatten lite mer smak.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

En läskmaskin får dig att vilja skapa. Du kan göra drycker när du vill. Känn dig för. Du kan testa mineralvattensessensen till middag.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

Du kan till och med blanda egna smaker. Vissa smakkombinationer passar inte ihop. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Håll dig till receptet för bästa resultat.

Det blir inte bra om du har i för mycket koncentrat. sockerfri dryck Med hemmaläsk håller du nere kostnaderna. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. Du får dina drömmars dryck.